Esikatsele PDF
Siirry latauskeskukseen Tulosta

Palveluverkko

Finnveran pk-rahoituksen asiantuntijat palvelevat asiakkaita koko Suomen kattavassa verkostossa 15 toimipisteessä. Lisäksi Finnveralla on Pietarissa edustusto, joka auttaa Venäjän markkinoille pyrkiviä ja siellä jo toimivia suomalaisyrityksiä.

Kasvu- ja kansainvälistymistiimi toimii valtakunnallisesti ja palvelee kasvavia ja kansainvälistyviä pk-yrityksiä näiden rahoitustarpeissa. Palvelukeskus liitettiin vuoden 2016 alussa uuteen palvelutuotantoyksikköön, johon siirrettiin sellaisia pk-yritysten asiointiin ja rahoituspäätöksiin liittyviä toimintoja, joiden tuottaminen keskitetysti on järkevää. Näillä toimenpiteillä haluttiin varmistaa entistä kohdennetumpi ja nopeampi asiakaspalvelu.

Suuryritykset-yksikkö palvelee Suomessa toimivia suuria vientiyrityksiä ja vastaa Finnveran ulkomaisesta riskinotosta. Yksikön asiantuntijat työskentelevät Helsingissä ja tarjoavat vientiyrityksille ja niiden ulkomaisille ostaja-asiakkaille viennin rahoitukseen liittyviä palveluja yhdessä suomalaisten ja kansainvälisten rahoittajien kanssa.

×

Kerro kaverille

Oma nimesi
Oma sähköpostisi
 
Sähköpostin otsikko
Viesti
 
Kavereiden sähköpostit

 Lisää kaveri