Esikatsele PDF
Siirry latauskeskukseen Tulosta

Finnvera lyhyesti

Finnvera on Suomen valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos, Export Credit Agency (ECA). Täydennämme pankkien ja muiden rahoittajien tarjoamia rahoituspalveluita, ja monipuolistamme ja parannamme toiminnallamme yritysten rahoitusmahdollisuuksia.

Autamme suomalaisia yrityksiä menestymään ja vahvistamaan kilpailukykyään. Käytännössä ratkaisuna voi olla laina, takaus, vientitakuu, vientiluottojen rahoittaminen ja korontasaus tai pääomasijoitus. Tarjoamme rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Voimme rahoituksellamme olla mukana hankkeissa, joissa nähdään menestymisen mahdollisuuksia.

Kun ideasi kantaa – hae rahoitusta meiltä.

Finnveran tavoitteita ovat muun muassa aloittavan yritystoiminnan lisääminen, pk-yritysten muutostilanteiden rahoituksen mahdollistaminen ja yritysten kasvun, kansainvälistymisen sekä viennin edistäminen. Pyrimme siihen, ettei yksikään hyvä hanke tai investointi jäisi toteutumatta rahoituksen puutteen takia.

Finnveran toimintaa ohjaavat sitä koskeva lainsäädäntö, kansainväliset sopimukset ja Suomen valtion asettamat elinkeino- ja omistajapoliittiset tavoitteet. Luotonantoon tarvitsemansa varat Finnvera hankkii kansainvälisiltä rahoitusmarkkinoilta.

Katso video Finnveran toiminnasta

Finnvera-konserni

Finnvera-konserni
×

Kerro kaverille

Oma nimesi
Oma sähköpostisi
 
Sähköpostin otsikko
Viesti
 
Kavereiden sähköpostit

 Lisää kaveri